Aanschaf

Op de website van De Slakkenshop worden regelmatig miljoenpoten aan geboden van liefhebbers en hobbyisten die voldoende jongen of een succesvolle kweek hebben. Bij hen vind je een mooie collectie miljoenpoten uit Afrika. Miljoenpoten kunnen vaak goed worden samengehouden met Afrikaanse reuzenslakken. Een aantal soorten komen uit dezelfde habitat en hebben dezelfde voedsel en substraat eisen. Bovendien houden miljoenpoten als opruimers in de natuur het terrarium goed bij.

Op dit moment te koop: jonge miljoenpoten. De Reuze Afrikaanse Olijfduizendpoot (Telodeinopus-agouti), Telodeinopus aoutii komt voor in Nigeria, Ghana en Togo. Het is een (middel)grote Afrikaanse miljoenpoot tot ongeveer 18 cm.
jongen Aphistogoniulus corallipes 2De miljoenpoten komen uit een terrarium waar een drietal soorten miljoenpoten in is gehuisvest.  Het zijn jongen van de Telodeinopus aoutii.
Het was een leuke verrassing, we hebben al eerder jongen van deze soort gekregen. Op dit moment hebben we deze soort miljoenpoten tussen de 5 en 17 centimeter groot. De prijs is van € 3,50 tot 9,50 per stuk, afhankelijk van de grootte.

Voor een bestelling volstaat een mail met jouw wensen naar info@miljoenpoten.nl